Alleen in oktober: gratis presentatiepakket bij verkoop

Twijfel je al een tijdje of dit de tijd is om jouw huis te verkopen? De huizenmarkt is veelbesproken op het moment met stijgende huizenprijzen en veel concurrentie. Een woning verkopen gaat dus zeker niet vanzelf.

Een goede presentatie is dan dus ook al het halve werk. Een huis verkopen kost natuurlijk ook wat, daarom geven wij in oktober gratis het presentatiepakket weg. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen die zorgen dat jouw huis de beste indruk maakt. Het bevat onder andere professionele foto’s, een plattegrond en een brochure. 

Alleen in oktober krijg je bij ons het presentatiepakket cadeau bij een verkoopopdracht die tussen 1 en 31 oktober is gegeven. Wil jij jouw huis verkopen en heb je interesse deze actie? Bel, of mail ons direct voor een afspraak via: 070 355 11 00 of info@plink.nl

Overige voorwaarden:

  • De actie loopt tot en met 31 oktober 2018
  • De korting wordt alleen verstrekt bij een getekende verkoopopdracht

 

Lamee
8

The buying process is not complete yet but so far we are really satisfied.

Verkoper van Frankenslag 83
9

Cees is zeer prettig om mee samen te werken, ook 's avonds en in het weekend is geen enkel probleem. Ons huis in hogere prijsklasse binnen een paar dagen verkocht door deskundig advies zijner kant. Ook na de verkoop bleef Cees zich service gericht opstellen.

Lars Peters
9

Plezierig samenwerken

Lees meer
Terug
Recent bekeken