Haal de lente in huis

Regen, regen, regen en heel veel wind. Met dit weer is het lastig om uit te kijken naar de aankomende lente. Je hebt misschien zelfs het gevoel weer terug in je winterdepressie te vallen. Maar wees niet getreurd, want met deze simpele dingen haal jij het voorjaar alvast in huis zónder dat buiten de zon hoeft te schijnen.

Bloembollen in pot

Ze groeien al volop en zijn hét toonbeeld van de lente. Een pot met krokussen, tulpen of narcissen geven je huis de vrolijkheid van het voorjaar. Ze zijn ook nog eens makkelijk in onderhoud, een scheutje water eens per week is voldoende. 

Paasdecoratie

Ben jij zo’n paasgek die niet kan wachten om je paastakken, kuikentjes en eitjes uit te stallen. Het is misschien pas over ruim een maand, maar als je nu al wil genieten van het voorjaar in huis haal de paasdecoratie dan maar alvast van stal. 

Verander je kussens


Na zo’n donkere winter ben je misschien letterlijk en figuurlijk toe aan wat lichtere kleuren in je huis, of in elk geval eens andere kleuren. Om het voorjaar in huis te halen kan je de kussenslopen van de kussens op je bank eens veranderen. Let maar op, dit geeft je nieuwe energie!

Doe eens een bezoekje aan het tuincentrum


Met dit weer moet je er misschien nog niet aan denken om in de tuin te staan wroeten, maar het kan geen kwaad om alvast even te gaan kijken wat je dit jaar allemaal zou kunnen doen met je tuin. Ga eens lekker een dagje naar het tuincentrum en je krijgt helemaal zin om je tuin aan te pakken in de lente.

 

Egberts
10

Een menselijke en eerlijke aanpak

Anoniem
8

Ik kwam onaangekondigd bij Plink binnen en werd meteen keurig te woord gestaan. Er was nogal "haast" bij dus werden er meteen goede afspraken gemaakt. Gelijk actie en spijkers met koppen, daar hou ik van. Prettige ongedwongen communicatie. Alles is naar wens verlopen en snel afgehandeld.

Anoniem
9

Ik ben erg te spreken over Ton. Hij begreep goed wat ik wilde en hield mij gedurende het proces op een prettige wijze op de hoogte. Ook in de onderhandeling wist hij geduld op te brengen wat ik in mijn eentje allang had laten vallen. Ik ben dus reuze blij dat ik met hulp van de makelaar op een soepele wijze mijn ideale woning heb weten te kopen.

Lees meer
Terug
Recent bekeken