Nieuws

Maart – tijd om je tuin aan te pakken

Maanden heb je er op gewacht, maar de lente staat nu echt te en heel Nederland begint zich klaar te stomen voor hét tuinseizoen. De lente is niet alleen het seizoen van de tuin, maar ook die van de huizenverkoop. En laat die twee nou heel erg goed samen gaan.

NVM no-risk clausule: handige hulp

Stel, je raakt verliefd op een ander huis en wil dit meteen kopen. Kan gebeuren, maar dan moet je nog wel even eerst je eigen huis zien te verkopen. Anders zijn dubbele lasten je deel. Mogelijk dat de NVM no-risk clausule uitkomst brengt.

Haal de lente in huis

Regen, regen, regen en heel veel wind. Met dit weer is het lastig om uit te kijken naar de aankomende lente. Je hebt misschien zelfs het gevoel weer terug in je winterdepressie te vallen. Maar wees niet getreurd, want met deze simpele dingen haal jij het voorjaar alvast in huis zónder dat buiten de zon hoeft te schijnen.
Egberts
10

Een menselijke en eerlijke aanpak

Anoniem
8

Ik kwam onaangekondigd bij Plink binnen en werd meteen keurig te woord gestaan. Er was nogal "haast" bij dus werden er meteen goede afspraken gemaakt. Gelijk actie en spijkers met koppen, daar hou ik van. Prettige ongedwongen communicatie. Alles is naar wens verlopen en snel afgehandeld.

Anoniem
9

Ik ben erg te spreken over Ton. Hij begreep goed wat ik wilde en hield mij gedurende het proces op een prettige wijze op de hoogte. Ook in de onderhandeling wist hij geduld op te brengen wat ik in mijn eentje allang had laten vallen. Ik ben dus reuze blij dat ik met hulp van de makelaar op een soepele wijze mijn ideale woning heb weten te kopen.

Lees meer
Terug