Dit hebben onze klanten ervaren...

Geert Beekhuis
9

Goede makelaar!

Aarnout van Gilst
8

Voor mij is het volgende zeer belangrijk: Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

Joop Dijkhuizen
9

tot nu toe goede service,alle vragen die je hebt worden duidelijk beantwoord.

Anoniem
9

zeer goed contact met een van de makelaars van Plink. altijd bereikbaar en beld ook terug. Heb zelf namens de eigenaar/verkoper samengewerkt met de makelaar. Ben zelf bij alle bezichtigingen aanwezig geweeesd. Heb de makleaar alle stukken aan kunnen leveren. Zal zeker weer voor deze makelaar kiezen mocht da nodig zijn.

Dhr. De Ruiter
9

Wij hebben het verkoopproces als positief ervaren dankzij de deskundige begeleiding van Plink, het prettige contact, de lage kosten en een perfect resultaat: zonder meer van harte aanbevolen!

Baets
10

Makelaar is heel geëngageerd, kundig, en geeft realistisch maar goed advies. Is daarenboven bereikbaar en volgt op

Oldenboom
10

We hebben bij dezelfde makelaar het huis in de Balistraat gekocht. Eveneens ons nieuwe huis. Wij hebben de makelaar ervaren als zeer deskundig en integer. Dat zijn kwaliteiten die wij erg waarderen. Derhalve is het voor ons heel vanzelfsprekend om deze makelaar aan te bevelen aan onze kennissen, vrienden en familie. Wij gaan voor de lange termijn relaties. Vertrouwen is ook in deze sector van groot belang.

te Slaa
8

Mooie brochure gemaakt met goede foto s.

Anoniem
9

Het contact met Pink Garantie makelaars was buitengewoon plezierig. De staff handelde efficient, professioneel en met een goed gevoel voor de markt. Bij de onderhandelingen met potentiële kopers werd goed onderhandeld en worden goede adviezen verstrekt aan de verkoper. Ik kan deze makelaar bij eenieder aanbevelen.

Dhr. Van Hooft
9

Plink makelaars te 070 maakt het verschil. Geloofwaardig en vertrouwen zowel naar de kopende als de verkopende partij

Anoniem
8

Plezierig contact. Dhr Melisse kwam met creatieve oplosing ter voorkoming van onnodige foto- en presentatiekosten.

Mevr. Juliana Altun
10

Vanaf het begin was het contact met de makelaar (Lukas) erg fijn en heeft hij mij goed geadviseerd over o.a. de vraagprijs. Wat ik ook fijn vond is dat hij via de whatsapp ten alle tijde beschikbaar was. Mijn woning is boven de vraagprijs verkocht mede dankzij mijn makelaar dus ik ben meer dan tevreden over hem en kan hem zeker aanbevelen!

Peter de Ruiter
9

prettig contact, prima voorwaarden en snelle acties

Anoniem
10

Tom Bije van Plink makelaars is een Topper met hoofdletter T. Alles wat je van een makelaar mag verwachten is aanwezig. Zeer aangeraden!

Jacco Maayen
9

We houden van rechtdoorzee en hebben het gevoel dat we dat bij dit kantoor gevonden hebben

Anoniem
9

Onderhandelingstactiek van de koper was gewiekst. De makelaar heeft het in goed overleg met ons tot een goed eind gebracht.

Anoniem
8

Alles liep volgens verwachting. Mooie foto's. Het huis is snel verkocht.

Egberts
10

Een menselijke en eerlijke aanpak

Benno van Dijen
8

Ton Beije is een is een zeer fijne, goede en zeer profesioneele makelaar met kennis van zaken. Komt zijn woord en afspraken na. Ik zal hem dan ook zeer aanraden bij andere die ik ken.

Paul Boelens
8

Een prettige ervaring met een verwacht bovengemiddeld resultaat.

van Oosten
10

flexibel

Anoniem
10

Contact met de makelaar uitstekend- Terugkoppeling van alle handelingen. Kennis van de buurt meer dan ik- dus super goed. Makkelijk in de omgang, toegankelijk, potentiele kopers konden alles vragen en ontvingen gedegen antwoorden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik het kantoor sinds 1989 ken- dus altijd bij het kantoor gebleven.

Dhr. Krijn Taal
10

Heb een goed contact gehad met de makelaar. Kon altijd bellen of even bij de makelaardij binnen lopen. Een huis verkopen is altijd afwachten of de juiste koper zich aandiend daarbij is een goeie makelaar van groot belang. Wat ons betreft heeft de makelaar een pluim verdiend Namens mijn vrouw en mijzelf, bedankt!

Anoniem
9

Plink is een deskundige makelaar in het statenkwartier. Ik had vooraf ook advies gevraagd bij andere makelaars maar hun advies was afwijkend en zo blijkt ook achteraf niet in overeenstemming met de uitkomst. Ik ben blij met de keuze om voor Plink te kiezen.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar en aankomend makelaar was prettig, professioneel, zakelijk en toch vertrouwd. Er was een wederzijds vertrouwen wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

C.F.Bronsgeest
10

Prettige gesprekken met Dhr.Lucas Melisse, gewoon zonder poeha , denkt mee en komt zelf ook met positieve voorstellen voor de verkoop. Heeft tot nu toe alle noodzakelijke paparassen, noodzakelijk voor de verkoop, netjes verzorgd. Onze dank.

van Diemen de Jel
7

Prettig en professioneel.

Anoniem
9

Uitstekende begeleiding, alles aan de makelaar kunnen overlaten, handelde alles professioneel af, nam alle zorg uit handen koppelde alles goed terug.

Krijn Taal
8

Duidelijkheid. Geen onnodige info.

De heer Parijs
9

zeer kundig en to the point. Straalt vertrouwen en betrouwbaarheid uit.

Rianne Blacquiere
8

Fijn om met Cees Meevers te werken, geeft rust en communiceert vriendelijk en efficiënt.

Anoniem
10

Professioneel, kundig en betrokken! Gespecialiseerd in o.a. Statenkwartier Den Haag en daardoor in staat de markt hierbinnen op maatwerk in te schatten en aan te spelen.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Wij hadden gehoopt dat het huis snel verkocht zou worden en dit is ook gebeurd. De waardebepaling was ook zeer goed. Wij zijn erg tevreden.

Diane
9

Professioneel, zakelijk, maar zeer vriendelijk en snel contact.

Miedema - Emde
8

Omdat de makelaar zelf enthousiast was over het huis en er vertrouwen in had, zijn mijn man en ik erg tevreden over de voorwaarden waaronder Plink werkt. Persoonlijk contact met oog voor de details.

Joanne Steenken
9

Wij hebben ons huis gekocht Bij Plink makelaars en nu weer verkopen . Wij zijn heel tevreden.

Anoniem
9

Vanaf begin tot eind hartelijk en deskundig begeleid door Cees Meevers Scholte. Gereed maken voor verkoop, het plannen van bezichtigingen en de uiteindelijke definitieve verkoop, alles liep op rolletjes.

Anoniem
10

Goed is goed en beter kan het niet. De makelaar voelt de sfeer van gesprekken goed aan, waardoor hem ook wat wordt gegund door collega's en dat is een voordeel voor je als client.

Anoniem
9

It was a very good experience all together. Mr. Meevers-Scholte was patient and persistent. I would use Plink again.

L. Kemp en E. Groenewoud
9

Duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na en dat werkt prettig.

Lizette Scheer
9

Prima service, tot nu toe heel blij. Nu nog samen het huis verkopen ;-)

Anoniem
10

De kennis en het dossier van dhr Plink is fenomenaal. Verder is de begeleiding en ondersteuning van het kantoor helder, punctueel en klantvriendelijk. Enorme aanrader

Anoniem
10

De makelaar denkt met de verkoper mee en is niet gericht op het zo hoog mogelijk resultaat voor eigen succes. Hij leeft zich in het gevoel van de verkoper. Ik had misschien meer kunnen krijgen, maar accepteerde dat ik voor zekerheid ging. De makelaar heeft exact aangegeven dat de vraagprijs lager is dan de verwachtingen en daarmee potentiële kopers niet afschrikt. Het resultaat is dan ook dat de gevraagde verkoopprijs behoorlijk is overschreden. Wel is een factor van essentiëel belang dat er een klik moet zijn tussen makelaar en verkoper. En dat had ik bij andere makelaars, die in de zelfde regio opereren totaal niet. Dus ik ben niet echt objectief als je het onderste uit de kan wil halen.

Dhr. van der Werf
10

Misschien de gedachte van jullie volgen in plaats van mijn eigen mijn eigen gevoel volgen.

Anoniem
9

Zeer deskundige en alerte makelaar. Goede back-office. Zeer bereikbaar en altijd snel overleg. Aanrader voor wie in Den Haag een huis zoekt.

Anoniem
9

Makelaar heeft ons een helder en straight verkoopproces voorgelegd voor een goede prijs. Hij heeft aangegeven hoe wij ons en vooral ons huis het best konden voorbereiden op het verkopen. Het verkopen (brochure, stille voorbereiding, bezichtigingen) heeft hij zeer vakbekwaam en rustig uitgevoerd (ondersteund door een zeer capabel office). Keuzes voor verkoper werden tijdig aangekondigd en door makelaar goed voorbereid voorgelegd. Daardoor waren de rimpels in het verkoopproces (want die zijn er altijd) overzichtelijk voor ons als verkopers.

Anoniem
8

De woning te koop gezet. Een hele fijne samenwerking en goed advies.Ik zal deze makelaar bij iedereen aanbevelen.

Vermolen
10

De samenwerking is perfect, de inzet en omgang met verkoper en koper is vertrouwelijk en soepel, we raden deze makelaar zeker aan, alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Fam. F. J. Vermolen

Dona
10

De heer Plink is warme, vrolijke en professionele verschijning. Zijn kennis en dossier van het pand is uitzonderlijk. Alle vertrouwen met mijn verkoop in zijn handen

Anoniem
10

Buitengewoon prettige makelaar met humor die als het moet ook zeer zakelijke is in de begeleiding van (deze keer) de verkoop van ons huis. Al eerder met plezier ingezet in aankoop en verkooptrajecten. Oog voor detail en relevante tips rondom onderhoud, schoongrond etc Misschien niet de goedkoopste maar hij betaalt zichzelf dubbel en dwars terug!

Terug
Recent bekeken