Dit hebben onze klanten ervaren...

Courtois
8

Ben zeer tevreden over de professionele begeleiding en vriendelijke behandeling van de Hr. Meevers Scholte en ook het kantoor team was altijd vriendelijk en behulpzaam, niets dan lof.

Langenberg
9

Reageert snel en adequaat, prettige toon, geeft vertrouwen en is ook realistisch.

Kim Padding-zevenbergen
10

Betere briefing, checklist bij fotos maken en voor bezichtingingen

Padding
10

1. Kleine suggestie. Iets gestructureerde briefing tav fotos

Anoniem
9

Plink Garantiemakelaars Frederik Hendriklaan; Ton had goede inschatting van vraagprijs tov uiteindelijke verkoopprijs woning. Als team werken ze goed en deskundig. Komen ze specifieke afspraken goed na, mooie presentatie foto's/ video. Ruimte voor eigen inbreng klant. Kantoor breed grote betrokkenheid, goede communicatie en prettig om mee te werken.

Anoniem
9

Prima makelaar. Goede communicatie en vlotte verkoop. Als ik mijn volgende huis ga verkopen zou ik zeker weer voor Plink kiezen

Anoniem
9

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid van Cees, zowel in de zoektocht naar een nieuwe woning alsook bij de verkoop van ons appartement! Wij willen Plink Makelaars van harte aanbevelen!

Anoniem
9

Alhoewel het erg verschillend is welke makelaar je uiteindelijk hebt, vond ik Ton erg prettig in de omgang en zeer deskundig. Ik wilde het huis verkopen en hij regelde dat binnen twee weken het huis te koop stond. Daarna was het huis binnen een week verkocht.

van de Ven
9

Wij zijn pas kort in contact maar tot nu toe zeer tevreden, goed advies, goed contact ze pakken door en daar houden wij van.

Anoniem
9

Eerste contact telefonisch. Vervolgens snelle afspraak en degelijk informatief gesprek, waarma opdracht verleend. Afspraak voor fotou2019s en metingen, waarna publicatie op Funda. Leidde tot enkele bezichtigingen. Overleg over een bod, dat werd afgewezen. Een tweede bod van een andere partij vonden we acceptabel, waarna het verkoopproves van start ging. Kortom, een vlotte en adequate begeleiding en service.

Boer
7

We hebben de lat hoog gelegd want we hebben alle vertrouwen in Lukas!!!

Anoniem
10

Supermakelaar, vakkundig en eerlijk advies. Betrouwbaar en flexibel, en heel attent: altijd aankondiging en terugkoppeling van kijkers.

Anoniem
7

We kozen de makelaar op basis van de geschatte verkoopprijs ondanks dat hij ook de hoogste courtage vroeg. Zodra we voor akkoord hadden getekend werd al gelijk geprobeerd de oorspronkelijke verkoopprijs naar beneden te krijgen. Daarna was de makelaar vooral bezig een verkoop op een zo kort mogelijke termijn rond te krijgen. Uiteindelijk net binnen drie maanden verkocht op 5% onder de (verlaagde) vraagprijs. Voor ons toch een geslaagde verkoop, maar toch net niet zo mooi als oorspronkelijk voorgeschoteld.

Dhr. De heer en mevrouw Vet
10

Mijn contact met Plink makelaars is bijzonder plezierig geweest .Het feit dat het enkel om de verkoop van een garage ging, was kennelijk geen reden om hier minder aandacht voor te hebben. Steeds was er overleg als het nodig was en mijn wensen werden gerespecteerd, ook als ze misschien voor een ander niet relevant leken. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd.

Anoniem
10

Ik vind ondanks de eveneens commerciele functie van de makelaar dat ze in staat zijn om advies op maat te leveren. Ze houden zich aan afspraken, zijn keurig op tijd en denken in oplossingen. Kennen blijkbaar heel goed de markt en daardoor kunnen ze goede inschatting maken. Ze zijn deskundig, snel en betrouwbaar.

Dhr. van Oosterum
9

Zeer prettige begeleiding ook buiten kantoortijden gewoon bereikbaar, vragen worden snel en deskundig behandeld. Zeer tevreden over de persoonlijke aanpak, verfrissend

Donald Lambert
8

9 als cijfer, professioneel , een absoluut goede kennis wat in de buurt speelt, bovendien een prettige makelaar

Geert Beekhuis
9

Goede makelaar!

Aarnout van Gilst
8

Voor mij is het volgende zeer belangrijk: Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

Joop Dijkhuizen
9

tot nu toe goede service,alle vragen die je hebt worden duidelijk beantwoord.

Anoniem
9

zeer goed contact met een van de makelaars van Plink. altijd bereikbaar en beld ook terug. Heb zelf namens de eigenaar/verkoper samengewerkt met de makelaar. Ben zelf bij alle bezichtigingen aanwezig geweeesd. Heb de makleaar alle stukken aan kunnen leveren. Zal zeker weer voor deze makelaar kiezen mocht da nodig zijn.

Dhr. De Ruiter
9

Wij hebben het verkoopproces als positief ervaren dankzij de deskundige begeleiding van Plink, het prettige contact, de lage kosten en een perfect resultaat: zonder meer van harte aanbevolen!

Baets
10

Makelaar is heel geëngageerd, kundig, en geeft realistisch maar goed advies. Is daarenboven bereikbaar en volgt op

Oldenboom
10

We hebben bij dezelfde makelaar het huis in de Balistraat gekocht. Eveneens ons nieuwe huis. Wij hebben de makelaar ervaren als zeer deskundig en integer. Dat zijn kwaliteiten die wij erg waarderen. Derhalve is het voor ons heel vanzelfsprekend om deze makelaar aan te bevelen aan onze kennissen, vrienden en familie. Wij gaan voor de lange termijn relaties. Vertrouwen is ook in deze sector van groot belang.

te Slaa
8

Mooie brochure gemaakt met goede foto s.

Anoniem
9

Het contact met Pink Garantie makelaars was buitengewoon plezierig. De staff handelde efficient, professioneel en met een goed gevoel voor de markt. Bij de onderhandelingen met potentiële kopers werd goed onderhandeld en worden goede adviezen verstrekt aan de verkoper. Ik kan deze makelaar bij eenieder aanbevelen.

Dhr. Van Hooft
9

Plink makelaars te 070 maakt het verschil. Geloofwaardig en vertrouwen zowel naar de kopende als de verkopende partij

Anoniem
8

Plezierig contact. Dhr Melisse kwam met creatieve oplosing ter voorkoming van onnodige foto- en presentatiekosten.

Mevr. Juliana Altun
10

Vanaf het begin was het contact met de makelaar (Lukas) erg fijn en heeft hij mij goed geadviseerd over o.a. de vraagprijs. Wat ik ook fijn vond is dat hij via de whatsapp ten alle tijde beschikbaar was. Mijn woning is boven de vraagprijs verkocht mede dankzij mijn makelaar dus ik ben meer dan tevreden over hem en kan hem zeker aanbevelen!

Peter de Ruiter
9

prettig contact, prima voorwaarden en snelle acties

Anoniem
10

Tom Bije van Plink makelaars is een Topper met hoofdletter T. Alles wat je van een makelaar mag verwachten is aanwezig. Zeer aangeraden!

Jacco Maayen
9

We houden van rechtdoorzee en hebben het gevoel dat we dat bij dit kantoor gevonden hebben

Anoniem
9

Onderhandelingstactiek van de koper was gewiekst. De makelaar heeft het in goed overleg met ons tot een goed eind gebracht.

Anoniem
8

Alles liep volgens verwachting. Mooie foto's. Het huis is snel verkocht.

Egberts
10

Een menselijke en eerlijke aanpak

Benno van Dijen
8

Ton Beije is een is een zeer fijne, goede en zeer profesioneele makelaar met kennis van zaken. Komt zijn woord en afspraken na. Ik zal hem dan ook zeer aanraden bij andere die ik ken.

Paul Boelens
8

Een prettige ervaring met een verwacht bovengemiddeld resultaat.

van Oosten
10

flexibel

Anoniem
10

Contact met de makelaar uitstekend- Terugkoppeling van alle handelingen. Kennis van de buurt meer dan ik- dus super goed. Makkelijk in de omgang, toegankelijk, potentiele kopers konden alles vragen en ontvingen gedegen antwoorden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik het kantoor sinds 1989 ken- dus altijd bij het kantoor gebleven.

Dhr. Krijn Taal
10

Heb een goed contact gehad met de makelaar. Kon altijd bellen of even bij de makelaardij binnen lopen. Een huis verkopen is altijd afwachten of de juiste koper zich aandiend daarbij is een goeie makelaar van groot belang. Wat ons betreft heeft de makelaar een pluim verdiend Namens mijn vrouw en mijzelf, bedankt!

Anoniem
9

Plink is een deskundige makelaar in het statenkwartier. Ik had vooraf ook advies gevraagd bij andere makelaars maar hun advies was afwijkend en zo blijkt ook achteraf niet in overeenstemming met de uitkomst. Ik ben blij met de keuze om voor Plink te kiezen.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar en aankomend makelaar was prettig, professioneel, zakelijk en toch vertrouwd. Er was een wederzijds vertrouwen wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

C.F.Bronsgeest
10

Prettige gesprekken met Dhr.Lucas Melisse, gewoon zonder poeha , denkt mee en komt zelf ook met positieve voorstellen voor de verkoop. Heeft tot nu toe alle noodzakelijke paparassen, noodzakelijk voor de verkoop, netjes verzorgd. Onze dank.

van Diemen de Jel
7

Prettig en professioneel.

Anoniem
9

Uitstekende begeleiding, alles aan de makelaar kunnen overlaten, handelde alles professioneel af, nam alle zorg uit handen koppelde alles goed terug.

Krijn Taal
8

Duidelijkheid. Geen onnodige info.

De heer Parijs
9

zeer kundig en to the point. Straalt vertrouwen en betrouwbaarheid uit.

Rianne Blacquiere
8

Fijn om met Cees Meevers te werken, geeft rust en communiceert vriendelijk en efficiënt.

Anoniem
10

Professioneel, kundig en betrokken! Gespecialiseerd in o.a. Statenkwartier Den Haag en daardoor in staat de markt hierbinnen op maatwerk in te schatten en aan te spelen.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep zeer prettig. Wij hadden gehoopt dat het huis snel verkocht zou worden en dit is ook gebeurd. De waardebepaling was ook zeer goed. Wij zijn erg tevreden.

Terug
Recent bekeken