Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Zowel de aankoop van ons nieuwe en de verkoop van ons oude huis is heel goed verlopen. Cees Meevers van Plink uiterst deskundig. Back office zeer goed. Een no nonsens makelaar!!

Anoniem
7

Bij de verkoop van de woning van onze vader zijn we door de firma Plink deskundig bijgestaan. We werden tijdig op de hoogte gehouden van bezichtiging door belangstellenden.

Jessie van der Burg
9

Erg prettig en deskundig contact tot op heden. Benieuwd naar het resultaat. Daar hebben we alle vertrouwen in.

Alexander Jackson
7

We zitten in de beginfase van het proces dus kunnen nog niet verder beoordelen

Nathalie van Rest
8

Fijne kerel die weet waar hij over praat.

Margot Rood
10

9

Anoniem
10

Prettige ervaring, goede communicatie, makelaar was altijd goed bereikbaar en goed op de hoogte van de markt en geldende wet- en regelgeving

Mevr. Ankersmit-Blackstone
10

Enthousiaste makelaar, die altijd positief was, plezierig iemand om mee samen te werken. Aanrader deze makelaar.

Maarten Lodewijk
9

Super goede Makelaar

Mevr. Marie-Josée Stiekema
9

Met grote zorgvuldigheid worden gegevens opgesteld en gecheckt. Bijzonder prettig en helder contact met de makelaars en de back-office.

Camelia Gavrila
8

Trustful so far. Still waiting for completion of the transaction

Bakker
10

Tot op heden uitermate tevreden althans het proces tot op de dag van verkoop.Uiteraard is de daadwerkelijke verkoop gekoppeld aan de uiteindelijke opbrengst binnen een redelijke termijn het doel en daarover kan ik nu uiteraard nog geen mening over geven.

Mevr. Ivos
10

They are excellent and worth every cent they charge. They invested a lot of effort into selling of my house. I am thankful for their help and intend to ask for their services again.

Storm
10

Zeer tevreden over kennis van zaken, reactie en enthousiasme van Lukas.

Raymond van Doorn
10

Uitstekend bijgestaan door Ton Beije!

Anoniem
10

Boven verwachting. Lukas Melisse is geweldig. Kernwoorden: deskundig, betrouwbaar, realistisch, snel.

Anoniem
8

Gewoon prima werk geleverd. Eerder verkochten we ook al naar tevredenheid een woning via Plink. We zijn dus bewust nogmaals naar Plink gegaan.

Dirk Buijs
8

Mooi dat ook het vve dossier snel is afgehandeld.

Mevr. Buijs
8

prima begeleiding door Patty. enig minpuntje: van definitief bod tot koopovereenkomst duurde erg lang.

Dhr. van Gendt
10

Uiterst efficient, vriendelijk en vooral deskundig. Mijn indruk is dat met Plink (in dit geval Jeanette van Straten) aan je zijde, altijd op 1-0 voorsprong staat in de contacten met makelaars van de kopende partij

Anoniem
10

Very good service and experienced Office! I would recommend the office to my friends. Nice people.

Anoniem
9

Zeer prettige ervaring. Lukas is een zeer kundige makelaar die ons huis voor een goede prijs heeft weten te verkopen.

Mevr. Boer
9

Lukas you are the greatest thanks. zijn blij dat we voor Plink makelaars gekozen hebben. Ons huisje is goed en was snel verkocht in een nette buurt van Scheveningen. Hans en Antoinette Treffers Boer

Anoniem
9

Goed advies en goede communicatie. Huis snel verkocht tegen de hoogst haalbare prijs. Vanaf de eerste afspraak tot definitieve verkoop huis zeer betrokken. Zéker een aanrader!

Anoniem
7

Had meer terugkoppeling verwacht tijdens het gehele proces. Na bezichtigingen geen verslag tenzij ik er zelf om vroeg.

Courtois
8

Ben zeer tevreden over de professionele begeleiding en vriendelijke behandeling van de Hr. Meevers Scholte en ook het kantoor team was altijd vriendelijk en behulpzaam, niets dan lof.

Langenberg
9

Reageert snel en adequaat, prettige toon, geeft vertrouwen en is ook realistisch.

Kim Padding-zevenbergen
10

Betere briefing, checklist bij fotos maken en voor bezichtingingen

Padding
10

1. Kleine suggestie. Iets gestructureerde briefing tav fotos

Anoniem
9

Plink Garantiemakelaars Frederik Hendriklaan; Ton had goede inschatting van vraagprijs tov uiteindelijke verkoopprijs woning. Als team werken ze goed en deskundig. Komen ze specifieke afspraken goed na, mooie presentatie foto's/ video. Ruimte voor eigen inbreng klant. Kantoor breed grote betrokkenheid, goede communicatie en prettig om mee te werken.

Anoniem
9

Prima makelaar. Goede communicatie en vlotte verkoop. Als ik mijn volgende huis ga verkopen zou ik zeker weer voor Plink kiezen

Anoniem
9

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid van Cees, zowel in de zoektocht naar een nieuwe woning alsook bij de verkoop van ons appartement! Wij willen Plink Makelaars van harte aanbevelen!

Anoniem
9

Alhoewel het erg verschillend is welke makelaar je uiteindelijk hebt, vond ik Ton erg prettig in de omgang en zeer deskundig. Ik wilde het huis verkopen en hij regelde dat binnen twee weken het huis te koop stond. Daarna was het huis binnen een week verkocht.

van de Ven
9

Wij zijn pas kort in contact maar tot nu toe zeer tevreden, goed advies, goed contact ze pakken door en daar houden wij van.

Anoniem
9

Eerste contact telefonisch. Vervolgens snelle afspraak en degelijk informatief gesprek, waarma opdracht verleend. Afspraak voor fotou2019s en metingen, waarna publicatie op Funda. Leidde tot enkele bezichtigingen. Overleg over een bod, dat werd afgewezen. Een tweede bod van een andere partij vonden we acceptabel, waarna het verkoopproves van start ging. Kortom, een vlotte en adequate begeleiding en service.

Boer
7

We hebben de lat hoog gelegd want we hebben alle vertrouwen in Lukas!!!

Anoniem
10

Supermakelaar, vakkundig en eerlijk advies. Betrouwbaar en flexibel, en heel attent: altijd aankondiging en terugkoppeling van kijkers.

Anoniem
7

We kozen de makelaar op basis van de geschatte verkoopprijs ondanks dat hij ook de hoogste courtage vroeg. Zodra we voor akkoord hadden getekend werd al gelijk geprobeerd de oorspronkelijke verkoopprijs naar beneden te krijgen. Daarna was de makelaar vooral bezig een verkoop op een zo kort mogelijke termijn rond te krijgen. Uiteindelijk net binnen drie maanden verkocht op 5% onder de (verlaagde) vraagprijs. Voor ons toch een geslaagde verkoop, maar toch net niet zo mooi als oorspronkelijk voorgeschoteld.

Dhr. De heer en mevrouw Vet
10

Mijn contact met Plink makelaars is bijzonder plezierig geweest .Het feit dat het enkel om de verkoop van een garage ging, was kennelijk geen reden om hier minder aandacht voor te hebben. Steeds was er overleg als het nodig was en mijn wensen werden gerespecteerd, ook als ze misschien voor een ander niet relevant leken. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd.

Anoniem
10

Ik vind ondanks de eveneens commerciele functie van de makelaar dat ze in staat zijn om advies op maat te leveren. Ze houden zich aan afspraken, zijn keurig op tijd en denken in oplossingen. Kennen blijkbaar heel goed de markt en daardoor kunnen ze goede inschatting maken. Ze zijn deskundig, snel en betrouwbaar.

Dhr. van Oosterum
9

Zeer prettige begeleiding ook buiten kantoortijden gewoon bereikbaar, vragen worden snel en deskundig behandeld. Zeer tevreden over de persoonlijke aanpak, verfrissend

Donald Lambert
8

9 als cijfer, professioneel , een absoluut goede kennis wat in de buurt speelt, bovendien een prettige makelaar

Geert Beekhuis
9

Goede makelaar!

Aarnout van Gilst
8

Voor mij is het volgende zeer belangrijk: Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

Joop Dijkhuizen
9

tot nu toe goede service,alle vragen die je hebt worden duidelijk beantwoord.

Anoniem
9

zeer goed contact met een van de makelaars van Plink. altijd bereikbaar en beld ook terug. Heb zelf namens de eigenaar/verkoper samengewerkt met de makelaar. Ben zelf bij alle bezichtigingen aanwezig geweeesd. Heb de makleaar alle stukken aan kunnen leveren. Zal zeker weer voor deze makelaar kiezen mocht da nodig zijn.

Dhr. De Ruiter
9

Wij hebben het verkoopproces als positief ervaren dankzij de deskundige begeleiding van Plink, het prettige contact, de lage kosten en een perfect resultaat: zonder meer van harte aanbevolen!

Baets
10

Makelaar is heel geëngageerd, kundig, en geeft realistisch maar goed advies. Is daarenboven bereikbaar en volgt op

Oldenboom
10

We hebben bij dezelfde makelaar het huis in de Balistraat gekocht. Eveneens ons nieuwe huis. Wij hebben de makelaar ervaren als zeer deskundig en integer. Dat zijn kwaliteiten die wij erg waarderen. Derhalve is het voor ons heel vanzelfsprekend om deze makelaar aan te bevelen aan onze kennissen, vrienden en familie. Wij gaan voor de lange termijn relaties. Vertrouwen is ook in deze sector van groot belang.

te Slaa
8

Mooie brochure gemaakt met goede foto s.

Terug
Recent bekeken