Makelaar Den Haag

Je bent op zoek naar een makelaar in Den Haag. Hoe begin je je zoektocht? Het vinden van de juiste makelaar in Den Haag kan namelijk nog wel eens lastig zijn. Het aanbod is namelijk groot. Daarnaast wil je een goed gevoel hebben bij een makelaar in Den Haag. Het gaat tenslotte over iets grootst, namelijk het kopen of verkopen van een woning.

Kies daarom voor dé makelaar in Den Haag: Plink Garantiemakelaars. Om verschillende redenen zou je voor Plink Garantiemakelaars moeten kiezen. Allereerst is Plink Garantiemakelaars een Garantiemakelaar. Door te kiezen voor een Garantiemakelaar profiteer je van vele voordelen. Deze voordelen krijg je bij een andere makelaar in Den Haag niet. Ben je nog op zoek naar een makelaar in Den Haag? Twijfel dan niet langer en kies voor Plink Garantiemakelaars.

Bekijk woningaanbod Den Haag Neem contact met mij op

Makelaar in Den Haag

Plink Garantiemakelaars levert graag extra service. Dit gebeurt in de vorm van een aantal garanties. Van deze garanties profiteer je bij zowel de aankoop- als verkoop van een woning. Kies voor een betrouwbare makelaar in Den Haag. Kies voor Plink Garantiemakelaars! Als makelaar in Den Haag profiteer je van de volgende aankoopgaranties:

 • Contactgarantie
  Allereerst bieden wij onze klanten de contactgarantie. Dit houdt in dat u 24 uur per dag in contact kan komen met uw Garantiemakelaar.
 • Zekerheidsgarantie
  Dankzij de zekerheidsgarantie bent u er zeker van dat u geen miskoop doet. Bij het kopen van een woning komen veel emoties kijken. Uw Garantiemakelaar controleert de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning. Hierdoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
 • Bezichtigingsgarantie
  Niet iedereen kan overdag woningen bezichtigen. Als makelaar in Den Haag zijn wij hier erg flexibel in. Plan je bezichtigingen bij voorkeur buiten kantoortijd in? In overleg met de verkoper wordt er gekeken wat er mogelijk is.
 • Servicegarantie
  Als makelaar in Den Haag bieden wij u graag wat extra. Wij zijn daarom continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Heeft u een klacht? Dan zullen wij er altijd alles aan doen om een passende oplossing te vinden.
 • Annuleringsgarantie
  Niets vervelender als tegenvallende resultaten. Bieden wij als makelaar in Den Haag niet wat u er van te voren van had verwacht? Dan kunt u altijd terugvallen op de annuleringsgarantie. Dit betekent dat u de samenwerking ieder moment stop kunt zetten.

 Lees meer over onze aankoopgaranties

De makelaar van Den Haag: Plink Garantiemakelaars

U profiteert niet alleen van aankoopgaranties. Als makelaar in Den Haag bieden wij ook verkoopgaranties. Natuurlijk profiteer je van de annulerings-, service-, bezichtigings- en contactgarantie. Maar er is meer. Namelijk de presentatiegarantie.

De presentatiegarantie is een speciale garantie die wij bieden als makelaar in Den Haag. Tegen een scherpe prijs bieden wij ons presentatiepakket. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen om je huis te verkopen. De kans op een succesvolle verkoop wordt hiermee vergroot.